servis bazar půjčovna

Seznam produktů výrobce CFMOTO

Historie firmy CFMOTO



CFMOTO - V současnosti jedna z největších, nejmodernějších a nejprogresivnějších světových továren na výrobu kvalitních čtyřkolek, motocyklů a motorů na světě. Hlavní továrna i centrála firmy se nachází v průmyslové zóně města Hangzhou, přibližně 150km od Šanghaje, v provincii Zhejiang, která patří do ekonomicky nejvyspělejší části pevniské Číny a je jedním z hnacích motorů ekonomického růstu celé země. 


Továrna CFMOTO byla založena v roce 1989 a nyní zaměstánává více než 1500 lidí. Od svého vzniku vyrobila 98 typů vozidel a 51 typů motorů, kvailtní CFMOTO produkty distribuuje ve více než 70 zemích a regionech světa. Výzkumný a vývojový tým společnosti CFMOTO se skládá z více než 200 zaměstnanců z několika zemí, CFMOTO vlastní více než 110 patentových řešení. Čas, úsilí a odborné znalosti investované do rozvoje systému řízení kvality umožňují poskytovat vynikající a důvěryhodné produkty bezkonkurenční kvality za vynikající cenu. Dlouhodobý a úspěšný růst firmy umožnil další rozvoj i na mezinárodním poli. CF MOTO již několit let velmi úspěšně spolupracuje na úrovni "joint venture" s rakouským motogigantem KTM a špičkovým designerským studiem KISKA.


CFMOTO Power Co., Ltd. se zabývá produkcí kvalitních užitkových čtyřkolek. Čtyřkolky CFMOTO patří mezi nejprodávanější po celém světě. V České a Slovenské republice jsou čtyřkolky CFMOTO všeobecně známy pod jménem GLADIATOR a distribuovány v prodejní síti firmy Journeyman CZ s.r.o. Modelová řada GLADIATOR je dlouhodobě nejprodávanější a nejoblíbenější užitkovou čtyřkolkou v České i Slovenské republice. Vynikající kvalita, skvělá cena, perfektní dostupnost náhradních dílů a profesionálního servisu v největší dealerské síti, nadstandardní 3 letá záruka, velúspěšná závodní historie v nejnáročnějších off-road seriálech a zázemí největšího importéra dělají ze čtyřkolek Gladiator jasnou volbu!


Dnes mezi hlavní produkty CFMOTO patří užitkové pracovní čtyřkolky ATV (all terrain vehicles), nákladní UTV (universal terrain vehicles), sportovní SBS (side-by-side), motocykly, skůtry a samostatné motorové jednotky. 


Většina produktů se testuje a ladí v Americe a v Evropě (mimo jiné i v ČR), takže výsledné výrobky jsou připravené přímo na míru požadavků zkušených distributorů. 


Každý rok továrna investuje obrovské prostředky do dalšího vývoje a neustále modernizuje své linky, ze kterých sjíždějí desetitisíce nových strojů do celého světa. V roce 2009 přibyla v továrně zcela nová výrobní linka, kde se vyrábí nové modely kategorie UTV/SSV. Tato linka pomohla dále zvýšit kvalitu a kvantitu produkce a zařadit čtyřkolky CFMOTO mezi světové leadery. V roce 2014 přibyla zcela nová linka robotického sváření rámů a nová lakovna plastů. Rok 2017 přinesl rozšíření kapacity pro nové modelové řady motocyků, které vznikají ve spolupráci se světoznámým rakouským designerským studiem Kiska. A výhled do budoucna? Firma zakoupila další obrovské prostory na zcela nové výrobní haly a administrativní zázemí i testovací polygon. CFMOTO jasně ukazuje svůj další směr a nenechává nikoho na pochybách, že se stalo jedním ze světových lídrů v oblasti "powersports". Úspěšným vstupem na světovou burzu v roce 2017 tento fakt pevně ztvrzuje.

na stránku
Přídavný stříbrný rám z řady originálního příslušenství CFMOTO se instaluje na originální padací...
3 492 Kč
obvykle do 14 dnů
Lehký praktický koš na přední nosič z řady originálního příslušenství CFMOTO.
3 285 Kč
obvykle do 5 dnů
Výrazně zlepšuje zachytávání nečistot a kamínků odletujících od předního kola.
587 Kč
obvykle do 3 dnů
Křížek posilovače řízení na čtyřkolky CFMOTO.
145 Kč
obvykle do 5 dnů
Pružina výfuku na čtyřkolky CFMOTO Gladiator X450, X520, X625, UTV625.
75 Kč
na dotaz
Motorka, která je stavěná snad pro všechny motorkáře. Ovladatelná, lehká, výkonná, skoro hračka,...
154 990 Kč
jaro 2024
Nylonový slider do variátoru pro čtyřkolky CFMOTO Gladiator.
453 Kč
obvykle do 3 pracovních dnů
Zobrazují se 211 – 217 z 217 položek