servis bazar půjčovna

Čtyřkolka CFMOTO Gladiator X850 G3 EFI EPS

Představte si, jak ovládáte každou cestu a každý terén s neuvěřitelnou jistotou a stylem. Čtyřkolka CFMOTO Gladiator X850 EFI EPS G3 je tady, aby předefinovala vaše dobrodružství a práci v přírodě.

Více informací

CFMOTO


kód zboží:
T3b - oranžová - obvykle do 5 dnů


kód zboží:
T3b - maskáčová - obvykle do 5 dnů
kód zboží: X850 G3 šedá
T3b - šedá - skladem

269 990 Kč

ks

  • 14 dní na vrácení zboží
  • doprava zpět k nám zdarma
  • vyzkoušejte a rozhodněte se
  • ověřeno zákazníky
  • Twisto - zboží ihned, platím za 14 dní
  • Přidat do seznamu přání

    U nás hotovost nepotřebujete, nakupujte na splátky!

     A je to tady ohromující síla, perfektní design a pracant pro všechno. Třetí generace oblíbeného modelu Gladiator X850 EFI EPS od CFMOTO je ve všem ještě lepší a opravdu Vás ohromí. Inovace je v motoru, podvozku, designu i elektronice. 

    Nejdůležitější je motor, který má o 20% větší výkon v celém spektru otáček a dostal nový doplněk jako je motorová brzda, která se označuje EBS. Už když se čtyřkolka nastartuje, tak je hned slyšet bublavější zvuk z kterého číší síla! Aby se vibrace motoru nepřenesla na jezdce a byl tak vytvořen, co největší komfort, má nová generace čtyřkolky CFMOTO Gladiator X850 o 80% menší vibrace působící na tělo.

    Kompletně je předělaný i rám čtyřkolky, podvozek a usazení motoru. Čtyřkolka je přesně vyvážená 50:50 a tak menší skok není problém. Tlumiče mají větší zdvih a to až o 35% a podvozek je také výš. Tlumiče jsou stavitelné. Čtyřkolka má nájezdové uhly vpředu i vzadu 90%, takže vyjede i na nějakou zídku. Posed řidiče je upravený a rozestup nohou je zúžený o ...

    velikostni tabulka

    Velikosti přileb LS2

    Velikost helmyObvod hlavy
    XXS51 - 52 cm
    XS53 - 54 cm
    S55 - 56 cm
    M57 - 58 cm
    L59 - 60 cm
    XL61 - 62 cm
    XXL63 - 64 cm

    Dětské a juniorské helmy

    S48 cm
    M50 cm
    L52 cm
    XL54 cm
    Velikosti přileb/helem na motorku

    V případě, že nebudete spokojeni se zaslaným zbožím z Vaší objednávky (např. nebude se Vám líbit, nebude sedět velikost nebo nebude pasovat na Váš motocykl), můžete nám ho bezplatně zaslat zpět prostřednictvím přiloženého štítku Českou poštou. Bezplatné vrácení je nabízenou pouze v rámci ČR. Zároveň si můžete objednat jiné zboží ve stejné nebo větší hodnotě, popřípadě nárokovat vrácení peněz převodem na Váš bankovní účet.

    Objednané zboží, které si osobně vyzvednete v naší prodejně, si můžete při vyzvednutí rovnou prohlédnout, vyzkoušet a hned se rozhodnout, zda si ho koupíte (platba je možná hotově nebo platební kartou). Pokud zjistíte, že Vám objednané zboží nevyhovuje a rozhodnete se, že ho nechcete, nezaplatíte nic a zboží zůstane v naší prodejně.

    Zde najdete plné znění obchodních podmínek a reklamačních podmínek.

    Zatím nebyl přidán žádný komentář. Můžete být první...

    Napsat recenzi

    Čtyřkolka CFMOTO Gladiator X850 G3 EFI EPS

    Čtyřkolka CFMOTO Gladiator X850 G3 EFI EPS

    Představte si, jak ovládáte každou cestu a každý terén s neuvěřitelnou jistotou a stylem. Čtyřkolka CFMOTO Gladiator X850 EFI EPS G3 je tady, aby předefinovala vaše dobrodružství a práci v přírodě.

    Napsat recenzi

    Podobné produkty